Over Progetti

Progetti is een klein familiebedrijf uit het noorden van Italië. Het bedrijf ontwerpt en produceert al meer dan 30 jaar moderne koekoeksklokken. Design met aandacht voor detail, hoge kwaliteit en innovatie vormen de basis van deze mooie klokken.

Voor de ontwikkeling van de koekoeksklokken werkt Progetti samen met tal van ontwerpers. Hierdoor is hun collectie uitgebreid en divers. Een prachtig cadeau voor een huwelijk, geboorte of verhuizing naar een nieuwe woning.

Naast moderne koekoeksklokken ontwikkelt en produceert Progetti ook andere klokken en woonaccessoires, zoals kapstokken. Verschillende producten van Progetti zijn door diverse internationale instanties erkend. Zo hebben de beroemde musea MoMA in New York en San Francisco de klokken ‘Rnd_Time’ en ‘Fun_Time’ in hun collectie opgenomen.

Ook in het Duitse Zwarte Woud, waar de koekoeksklok zijn oorsprong vindt, worden de klokken van Progetti gewaardeerd. De modellen ‘Capri’, ‘Double q’ en ‘O’Coque’ worden tentoongesteld in het, in 1852 opgerichte, ‘Deutsches Uhrenmuseum’ te Furtwangen.

Dankjedekoekoek.nl werkt samen met Progetti. Doordat beide bedrijven klein en persoonlijk zijn, zijn de lijnen kort. We leveren van Progetti in principe alleen de geselecteerde koekoeksklokken, maar mocht u interesse hebben in een van de andere producten, dan kijken we natuurlijk of we iets voor u kunnen betekenen. Mail dan gerust naar info@dankjedekoekoek.nl.

logo-progetti-web
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.